FI AVA, FI AVA-H, AWC-2 2011 Promillen Cinzano
Näin Punssin omistaja Tuulia Liuhto kertoo koirastaan:


"Punssi on perusterve koira, joka on käynyt eläinlääkärissä vain rokotuksilla ja virallisissa terveystutkimuksissa. Lonkkatulokset ovat A/A ja kyynärät 0/0, lisäksi selkäranka ja olkapäät on kuvattu terveiksi. Silmäpeilaustulokset ovat niin ikään ok sekä pentuna että aikuisena.

Punssi on sosiaalinen ihmisiä kohtaan, ei mielistele, vaan on lähinnä ystävällisen välinpitämätön. Se on omanarvonsa tunteva uros, se tulee toimeen muiden koirien kanssa, vaikkei oikeastaan ole muista koirista kovinkaan kiinnostunut. Punssilla ei ole koskaan ollut herkkyyksiä äänien, laukausten, ukkosen, erilaisten pintojen tai ympäristöjen suhteen. Sen kanssa on helppo matkustaa ja se rauhoittuu vieraissa paikoissa. Se on matkustanut autossa tuhansia kilometrejä ympäri Eurooppaa ja lentänyt lentokoneessa useita kertoja.
Punssi on alusta alkaen ollut järkevä ja helppo koira, se ei ole tuhonnut mitään pentuaikanakaan ja sen kouluttaminen on ollut palkitsevaa. Kotioloissa Punssi on huomaamaton ja rauhallinen. Agility on ollut lajimme alusta alkaen. Punssi on ohjaajanöyrä koulutettava, haluaa tehdä asiat oikein ja oppii todella nopeasti. Punssi palkkautuu erittäin hyvin lelulla.Punssi on ehtinyt saavuttaa agilitykisaurallaan jo paljon. Se nousi 3-luokkaan ja keräsi arvokilpailuihin vaadittavat tulokset kolmessa kuukaudessa aloitettuaan kisauransa elokuussa 2009. Vuonna 2010 sijoituimme MM-joukkuekarsinnoissa sijalle 10 ja saman vuoden lopulla Punssista tuli Suomen agilityvalio. Vuonna 2011 Punssi sijoittui toiseksi agilityn MM-joukkuekarsinnoissa ja MM-kilpailuista Ranskan Lievinistä kotiin tuomisina oli MM-yksilöhopeaa. Lisäksi vuonna 2011 saimme Pohjoismaiden mestaruuskilpaluissa joukkuehopeaa, SM-joukkuehopeaa ja piirimestaruusjoukkuekultaa. Vuonna 2012 Punssi on voittanut SM-joukkuekultaa, yksilöpiirimestaruuskultaa sekä joukkuepiirimestaruuden ja edusti Suomea European Open joukkueessa Ruotsissa. Punssi kilpaili 2012 myös Iso-Britanniassa Cruftsin kansainvälisessä agilitykilpailuissa sijoittuen finaalissa kolmanneksi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti