perjantai 25. tammikuuta 2013

Viisi kokonaista viikkoa!

Pennut täyttävät tänään viisi viikkoa! Sen kunniaksi aloin ottamaan niistä räpsyjä, koska oli vain iPad:n kamera käytössä kuvat oli suurilta osin sellaisia josta hädin tuskin selvän saa. Alla kuitenkin parhaimmat räpsyt, jotka tulivat sitten kun pennut alkoivat sammumaan... :)

Poika jouduttiin käyttämään tiistaina eläinlääkärissä, kun sille tuli pissavaivaa. Ei saanut kunnolla pissattua ja tutkimusten lopputuloksena joutui antibioottikuurille. Ensi viikolla viedään uusintanäyte tutkittavaksi ja nähdään onko ongelma hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Poika on kokoajan ollut oma  reipas itsensä. Eläinlääkärissäkin oli todella reipas, häntä komealla kippuralla liikkui rentona tutkimuspöydällä.

Muuten kaikille pennuille kuuluu hyvää ja vauhdikasta.
"Tursake"
"Tursake" sattui olemaan kuvauksellisella tuulella
Kaunis merle tyttöMerle tytön jalka näyttää täysin normaalilta. En ole edes muistanut päivittää jalan kuulumisia kun siinä ei enään näy mitään. Loistavaa :)Ja vielä yksi kuva merle tytöstä"Norppa kakkonen", ainoa mahdollisuus oli saada kuva hetki ennen sammumista :)
"Poju" ja " Tursake" leikkimässä"Poju" hetken paikallaan"Poju" pitää hauskaaParas yksittäiskuva "Pilkusta". Kaverilla oli hieman meno päällä, onnea vaan sille kuka tämän pennun saa... Osaa uida myös vesikupissa :)Pennut parhaimillaan eli nukkumassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti